Borang MITI bagi permohonan Saham FGVH dah SAMPAI

Standard

Alhamdulillah, hari ini surat yg aku pos dari Kuching, Sarawak ke Ibu Pejabat MITI di Putrajaya telah pun sampai. Semalam penat jugak nak menyediakan segala dokumen yg diperlukan oleh MITI. Dari ASNB ke Maybank lepas tu pulak ke UOB kemudian ke Tabung Haji semata-mata utk mendapatkan pengesahan fotokopi salinan buku-buku pelaburan yg ciput tuu.. Segan jugak nak tunjukkan salinan atau baki akaun kepada pegawai bank. Tapi demi saham FGVH aku lakukan jugak.. Ha ha ha.

Lepas semua tu dah complete, aku gunakan perkhidmatan ABXexpress Part paling best borang permohonan saham khas bumiputera FGVH telah pun selamat sampai ke Putrajaya sebelum tarikh tutup permohonan pada jam 5.30pm 4hb Mei 2012.

image

image

status salinan borang miti yg dah selamat tiba dari ABXEXPRESS

One response »

  1. Adus, bagus untuk anda. Saya terlupa esok last day…….tak ada rezeki….cds pulak tak sempat buka….emmm…cubaan dari yang Esa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s