Pasang LED kat Merida.

Standard

Baru-baru ni aku pasang lampu LED kat beskal MERIDA. Lampu LED lama dah rosak sebab aku lupa nak buang bateri yg dok dlm lampu tu sampai akhirnya berair dan reput karat.

image

Lampu LED ni aku beli kat Penang. harga cukup murah termasuk bateri. Mungkin sebab buatan China kot. Buat masa ni aku rahsiakan dahulu harga nya sebab kalau ada org nak order boleh aku mark up harga.. he he he.

image

Dalam kotak, disertakan bersama braket holder utk dipasang di handle bar.

image

Longgar kan terlebih dahulu skrew dan kemudian baru lah di pasang ke handle bar.

image

image

Masuk kan modul lampu LED ke bracket holder.

image

taraaa……. dah siap..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s