Abang Ensem LIKE Mat Kedah

Standard

Tergezut beruk aku bila tengok blogger hartanah terkenal LIKE blog aku…

AE LIKE Blog MK

Orang yang aku maksudkan tu ialah AE atau lebih glamour lagi dengan nama Abang Ensem..http://abangensem.com/  Dah lama aku follow blog mamat dah inspirasi hartanah yg dimiliki beliau buat aku tertarik nak follow.. bukan kerana hensem.. rasanya aku lebih hensem kot.. tapi jika dilihat jumlah facebook like vs blog aku ni… fuh… memang betui kot dia lebih hensem dari aku…

abgensem vs mat kedah

Yang paling aku jaki ialah blog AE ni menampilkan wajah dia sebagai header.. dan aku pulak hanya dapat menampilkan latarbelakang air terjun dan perut aku..

Blog AE

Kepada Abang Ensem.. anda memang terbaek… Nah ambik thumb up ni….…

thumbs-up

One response »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s