Iklan Sewa Rumah di MUDAH.MY lebih berjaya

Standard

Selepas iklan sewa rumah aku keluar di portal MUDAH.MY , talian telefon aku berdering tak henti henti. Fuh dasyat juga penangan iklan di portal mudah ni… dan nampaknya memang ramai orang mencari sewa rumah di sekitar Seberang Perai Selatan. Padan laa kaki kaki properties atau homestay tak jemu jemu republished iklan depa kat Protal mudah..

Nampak mcm syok pulak.. Ada yg nego harga dan ada yg nak terus bayar deposit ke akaun mebenk aku. In sha allah jika semuanya ok first tenant akan masuk rumah awal Januari 2013… nampaknya boleh start menambah new properties kot lepas ni… he he he he…

iklan sewa rumah btm kat mudah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s