Jalan Jalan Sabah (Day 3.4 – Rumah Terbalik)

Standard

Selepas keluar dari simpang Jambatan Tamparuli menuju ke Bandar Kota Kinabalu, anda boleh singgah di satu tempat tarikan pelancong.. Wajib singgah sebab takde kat tempat lain. Kalau nak tau detail pasai rumah terbalik boleh Klik Sini
Untuk masuk ke dalam rumah bayaran tiket yang dikenakan ialah RM10 dan jika anda tak nak masuk dan nak bergambar di luar rumah serta kawasan sekitar seperti Garden Terbalik dan Tandas Terbalik bayaran RM5 dikenakan.

image

image

image

image

Best kan…. dtg jgn tak dtg tau…

image

image

image

Tips nak ambik gambar ialah Terbalikkan kamera anda… aku berpuas hati sebab dpt buat camera trick di sudut yg disediakan di kawasan rumah terbalik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s