Saya Menang Maybank Ezycash RM100

Standard

Dalam dok check balance account credit card Maybank Aku, dok heran pasaipa ada lebihan bayaran RM100

Jadi Aku pun tgk transaction history dan terpampang seperti gambar dibawah

IMG_2765.PNG

Peraduan ni seingat Aku penyertaan secara sms, masa tu memang Aku dah plan nak beli iPhone 5S dekat SenQ dan bayar secara zero Ezy installment. Dalam menggunakan Maybankard 2 Card ni, Aku bukan sahaja boleh ganda treatpoints dgn cepat malah boleh convert treatpoints kepada cash utk rebate pembelian iPhone 5S Aku ni.. Semasa pembelian bulan Julai 2014 sebelum Hari Raya Aidilfitri.. Aku guna habis 160,000 treatpoints bersamaan RM640 penjimatan dlm pembelian iPhone Aku ni.

Syukur pada Allah swt atas kurniaan rezeki ini.. Wassalam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s