Tambahan borang immigration Thailand 

Standard

Tambahan borang kalau nak masuk Siam.. Dulu kita cuma buat insurance kenderaan dan isi Departure Card T.M.6 (kad putih tu), la ni kena isi juga borang T.M.2 & T.M.3, kedai tempat Aku buat insurance Siam ni nak RM5 utk tolong isi borang tu.. Pandai sungguh depa buat duit.. Macam kawan Aku kata.. Nama pun Kedai…. Selepas selesai buat insurance kenderaan Siam tu, balik rumah Aku terus cari kat website immigration Thailand. Nah.. dah jumpa utk download dan siap isi sendiri. Perlu diingatkan kena buat dua salinan (satu inbound dan satu lagi outbound) 

 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s