Jalan Jalan Krabi Ao Nang (day 2.3) Dinner at De’ Fish 

Standard

Selepas penat explored Phi Phi Island dan snorkeling menggunakan pakej dari Barracudas Tours… Perut dah mula terasa lapor bila Malam menjelang. Dari persimpangan jalan traffic light menuju ke Suksaiburi Resorts tempat kami menginap. Ada sebuah restaurant yg menarik dan nampak ekslusif. So memandangkan duit Thai Bath pun masih ada ribu ribu bath lagi, so apa kata kami mencuba makanan di situ.

 

  

  

  

  

  

  

 

Service macam agak kelam kabut, mungkin sebab restaurant baru. 

   Yg kat atas ni Soft shell crab THB280

  Air kelapa ni THB 80 (first depa serve isi kelapa keras, Aku minta ditukar sebab harga yg mahal serve kelapa tua)

    Tom Yum Kung THB 190

   Thai Jasmine Rice ni THB20

  Mango Juice THB 80

 Ceshew Nut Chicken ni THB120

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s